Red Sox Strikeout -rekord: Hvorfor ble 21 av 9 omganger ikke regnet som en ny rekord?

Dustin Pedroia scorer magisk løp; Red Sox -hurlers kombineres for 23 strikeouts i 11. seier på rad https://t.co/5cIvoKIrfy pic.twitter.com/OkUOc58tR5

- masslivenews (@masslivenews) 25. september 2016

Fem Boston Red Sox -mugger samlet til å slå ut 21 Tampa Bay Rays slag på ni omganger en kamp på Tropicana Field på søndag , og slo den forrige rekorden på 20, som er satt fem ganger - fra 29. april 1986 da en annen Red Sox -mugge, Roger Clemens, spilte inn det første 20-strike-spillet, ni omganger i Major League Baseball -historien.

Men den forbløffende prestasjonen til Red Sox pitching -staben teller ikke som rekord. Hvorfor? Fordi kampen strekker seg inn i den 10. omgangen, og Major League Baseball teller bare ni omgangsrekorder for kamper som er fullført innenfor regelverket ni omganger.

som er eric bolling gift med

Red Sox ’siste totalt 23 strikeouts på 10 innings er en rekord for alle lag for Boston-serien som har har eksistert siden 1901 .

Red Sox vinner 11. rett bak lagrekord 23 strikeouts https://t.co/RPy8Bvb1V7 #PatriotLedgerSports pic.twitter.com/aJqRVeimaI

- The Patriot Ledger (@PatriotLedger) 25. september 2016

The Red Sox vant kampen på 10 omganger , 3-2. Spillet ble vunnet på en RBI -dobbel av David Ortiz, som kjørte i Dustin Pedroia fra første base - med Pedroia scoret på et av de mest bisarre skuespillene hjemme tallerken baseball fans vil noen gang se. Det var den 11. seieren i rød Red Sox.

På en eller annen måte, @15Lasershow var trygg på dette stykket. https://t.co/7g5ZabBS9l pic.twitter.com/HzjOmQ6CMK

- Cut4 (@Cut4) 25. september 2016

Red Sox-starteren Eduardo Rodriguez og den første avlastningen ut av bullpen, høyrehendte Heath Hembree, kombinerte imidlertid en ny strikeout-rekord som vil bli registrert som offisiell. Fra den fjerde omgangen til den syvende inningen i søndagens kamp viftet de to muggene 11 strake slag, slå rekorden på 10 satt på 22. april 1970 av en enkelt mugge, Tom Seaver fra New York Mets, mot San Diego Padres.

hvor lenge for sba -lån å sette inn etter godkjenning

Rodriguez, en 23 år gammel venstreorientert fra Venezuela , slo de første 5 1/3 omgangene for Boston, noe som tillot ett løp på tre treff med en spasertur og en slagskytter. Men det som var bemerkelsesverdig med utflukten hans var at han satte ned 13 stråler på streik - inkludert de syv siste på rad han møtte og 10 av de siste 11 slagene før Red Sox -manager John Farrell trakk ham fra kampen.

Farrell hentet deretter inn Hembree, a 27 år gammel svenn som Boston anskaffet for to år siden i en handel med San Francisco Giants.

Hembree svarte med å blusse alle de fire slagene han møtte.

Matt Barnes spilte inn en strikeout i sin tredjedel av en omgang, mens venstreorienterte Fernando Abad, som erstattet Barnes, møtte en røver, Brad Miller, som strøk en single. Joe Kelly avsluttet kampen for Red Sox med ytterligere fire strikeouts på 2 2/3 omganger.

Når du vinner 11 på rad må du bli kreativ. #WINDANCEREPEAT ? https://t.co/13uSL7Q2uT av @RedSox via @c0nvey

- joaquin rodriguez (@superguaco78) 25. september 2016

Rekorden for de fleste strikeouts i et spill av hvilken som helst lengde var satt av Oakland A’s pitching -stab juli 1971, da fire A-hurlers kombinerte over et 20-omgangsspill for å vinne 26 slagere i det som viste seg å være 1-0-seier over California Angels.

som er kona til lester holt

I det spillet viftet A -starter Vida Blue 17 på 11 omganger, etterfulgt av Hall of Fame -lettelseskruppen Rollie Fingers, som hakket syv strikeouts i løpet av de neste sju omgangene. As lindrere Bob Locker og Darold Knowles avsluttet 20-omgangs-eposet med en omgang og en streik hver.

Den ni omgangers rekorden som Clemens satte i 1986 har blitt utlignet fire ganger , tre av en enkelt kaster som kaster et komplett spill, og en gang av en stab som kombinerer for 20. Senest - denne sesongen, faktisk - Max Scherzer fra Washington Nationals viftet 20 Detroit Tigers.

yoji harada dødsårsak

Washington Nationals 'Max Scherzer rekker opp MLB -rekord 20 strikeouts mot tidligere lag - RantSports https://t.co/F6xCH8z5iq

- Nationals show (@Nationalsshow) 14. mai 2016

Bostons Clemens lik sin egen rekord , også pitching mot Tigers, 18. september 1996. Chicago Cubs ’Kerry Wood ble den første andre kanten enn Clemens - og den første National League -muggen - som vant 20 på ni omganger da han gjorde det mot Houston Astros 6. mai 1998.

25. september 2012, fem Los Angeles av Anaheim -mugger, ledet av 13 strikeouts fra startpakke Zack Greinke , kombinert for å slå ut 20 Seattle Mariners hitters .

Mai 2001, Hall of Famer Randy Johnson fra Arizona Diamondbacks slo 20 slag på ni omganger i en kamp mot Cincinnati Reds. Men Johnson ble ikke kreditert for å ha bundet rekorden, for i likhet med søndagens Red Sox vs. Rays -kamp var ni omganger ikke nok til å avgjøre en vinner. Arizona trengte 11 omganger for å vinne, 4-3.

Rekorden for de fleste strikeouts i et ekstra inningskamp av en enkelt mugge er holdt av Tom Cheney, en mester i Washington Senators hvis karriere ellers var umerkelig . Cheney whiffed 21 mens han slo alle 16 innings i en kamp mot Baltimore Orioles 12. september 1962.